02/452 99 54 info@bvbavaeremans.be

Winteronderhoud

Hou uw grasmaaier en thuinmachines in topvorm voor het nieuwe seizoen.

Dit is jaarlijks het moment om aan een zorgeloze tijn voor het volgend seizoen te denken. Uw maaier, zitmaaier en andere tuinmachines zijn aan een verdiende opknapbeurt toe. Zo bergt U uw gereedschap een winter lang proper op en is het weer startklaar voor de lente en vermijdt u nodeloos wachten in het voorjaar.

Waaruit bestaat het winteronderhoud?

Het onderhoud van de grasmaaier omvat: volledig reinigen maaier, vervangen van filter en bougie, slijpen mes, verversen olie, kuisen en regelen carburator, smeren kabels, afstellen motor. Indien nodig worden er wisselstukken gebruikt, deze worden apart berekend.

Breng nu uw tuinmachines voor de grote winteronderhoud binnen.

Het onderhoud van een zitmaaier omvat hetzelfde onderhoud zoals een grasmaaier met daar bovenop het opladen van de batterij, reinigen maaier controle banden en nazicht riemen. De prijs van het onderhoud van de zimaaier wordt berekend in functie van het verrichte onderhoud. De nodige wisselstukken worden apart berekend.

Uw machines kan eveneens door ons bij u thuis afgehaald en teruggebracht worden.

U kan uw keuze maken: opsturen per post, telefonisch meedelen of via e-mail

Onze afhaling start vanaf half december , graag antwoord voor 28 november. Wie te laat reageert zal moeten wachten daar we selecteren per gemeente en straat om onze prijs zo laag mogelijk te houden. 

Graszak